miercuri, 4 aprilie 2007

Black Oasis - Despre actrite, crime, pitici si greutatile de fitness

Va mai amintiti de Black Dahlia, actrita pe care cu totii am ignora-o azi, daca nu ar fi fost ucisa cu bestialitate in anii '40? Carti (dintre care James Ellroy- Black Dahlia), anchete, filme (dintre care ultimul B.de Palma, 2006) si situri ii sint dedicate, celebritatea ei ramine astfel intacta.
Si cum Hollywoodul adora parfumul de scandal, producatorii au pus de-un nou film de gen. Acum se vorbeste de Black Oasis, un film despre o actrita de serie B, Susan Cabot, care si ea a patit-o tragic.

 Sursa: wikimedia

Rose McGowan (o veti vedea in Grindhouse, Tarantino & Rodriguez, 2007) a fost aleasa pentru a juca rolul lui Susan Cabot. Aceasta, nascuta Harriet Shapiro, a jucat in anii 50 in westernuri si in cateva filme de Roger Corman, a avut o aventura cu regele Hussein de Jordania si a abandonat Hollywood-ul in anii 60, ca sa se consacreze carierei teatrale la New York. In 1986 fiul ei, atins de nanism si perturbat psihic, a omorit-o.
Black Oasis va fi scris si regizat de Stephan Eliott, care reusise in 1994 filmul de succes The Adventures of Priscilla, Queen of the Desert (Priscilla, regina desertului). De atunci Elliott a mai scos doua filme care nu au avut deloc succes la public, dar toti cei care au vazut Priscilla sunt siguri ca el are ceea ce trebuie ca sa faca un film despre un pitic care-si pocneste mama cu o bara de fitness.



Hilary Shor, care produce filmul, il vede ca un fel de intoarcere la clasici ca un soi de Sunset Boulevard, in stilul cartii lui Kenneth Anger, "Hollywood Babylon", o adorabila trecere in revista a scandalurilor hollywoodiene din anii 20-30. Ne putem intreba insa daca o actrita ca McGowan si un regizor ca Elliott se vor ridica la astfel de asteptari.
 Nota bene (2010): Black Oasis inca nu s-a facut: vedeti pe IMDb.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu